19 Ekim 2011 Çarşamba

Okurlarımla tanışmayı dört gözle bekliyorum.


13 Kasim 2011
TÜYAP Kitap Fuarı TÜBİTAK Standı’nda “Yaşamın Sırrı DNA” kitabı imza günü

15 Kasım Salı
TÜYAP Karadeniz Salonu Bilim Söyleşisi
Saat 12:30 -13:30

2 yorum:

  1. İstanbul'a gelemediğim için çok üzgünüm ama umarım en kısa zaman da Ankara'da da bir söyleşi gerçekleştirirsiniz.Bunu sabırsızlıkla bekliyoruz.Sevgilerimizle...

    YanıtlaSil
  2. Kitap dikkatimi çekti fuarda aldım, güzel bilgiler var. Türkiye de genetik bilimi gelişmeli nano teknolojide öyle ikisi çok önemli.

    Dna yı değiştiren değiştirene, aslında dna nın oynanmamış hallerinin saklanmasıda gerekir ki hataların önüne geçilsin, en iyi forma getirilip çeşit çeşit insan ama gelişmiş insan dna sı üretilmeli, dna larımız sağlıksız yaşam ve hastalıklarla bozuluyor, önüne geçilmesi lazım, sonraki aşamada eminim artık bunun aslında başka şeylerlede olabileceğinin keşfedilmesi olacaktır. Bir bitkide, karışımda, üretilecek bir ilaçta dna iyileştirme ve istenilen formda değişme imkanı verecek biçimde olabilir, okuduklarımdan edindiğim fikirlerlede, radyoaktif dalgalar, değişik ışınlar, frekanslar sayesinde de dna değişmektedir, bunların istenilen biçimi bitkiye ya da insana vermesi için belki projektör gibi kendi içinde yazılı bilgiyi insana yöneltip sürekli bu frekanslara maruz bırakılan canlılar bu forma dönüşebilecektir istedikleri oranlarda, tabi bunlar yüz sene sonrasında tam oturacak işler, ama günümüze yakın olarak biraz biraz bulunacaktır.

    YanıtlaSil